Coaching

Inspire to Grow Coaching

IS COACHING WAT VOOR JOU?

Loop je op persoonlijk of professioneel vlak wel eens tegen situaties aan die je graag anders zou zien, maar waarbij het je niet lukt om verandering aan te brengen? Heb je wel eens het idee dat je vast zit in een bepaalde situatie en is het je even helemaal onduidelijk welke stappen je kunt nemen om weer in beweging te komen? Heb je wel eens iets proberen te bereiken en merk je dat je aanpak ondanks al je inspanningen niet werkt?

Dan zou coaching voor jou een uitkomst kunnen zijn en kom ik graag met je in contact!

‘Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their own performance. It is helping them to learn rather than teaching them.’

Timothy Gallwey

WERKWIJZE

Als coach ben ik gespecialiseerd in het thema Authenticiteit. Dit betekent dat je hoofd, je hart en je handelen op één lijn zitten. Dat je moeilijke keuzes kunt maken omdat je voelt wat voor jou het beste is. Dat je niet leeft om anderen te plezieren maar juist door jouw echtheid en eigenheid door velen wordt gewaardeerd.

Zelfkennis ligt aan de basis van Authenticiteit en fungeert tijdens de coaching als jouw persoonlijke kompas. Doordat we samen ontdekken wat jouw drijfveren zijn, wat de waarden zijn die voor jou belangrijk zijn, wie jij diep van binnen bent, ben jij in staat om de uitdagingen die op je pad komen te navigeren op de manier die jou in je kracht zet.

Met Authenticiteit als beginpunt geef ik jou de basis om verschillende facetten van je leven onder de loep te nemen. Een greep uit de onderwerpen waar ik veel ervaring in heb:

  • Carriere / Loopbaanvragen
  • Relaties
  • Werk-privé balans
  • Omgaan met stress
  • Grenzen leren stellen / Nee leren zeggen

Een gemiddeld traject duurt 5-9 sessies waarbij je aan het eind van elke sessie met concrete actiepunten de deur uitloopt om de volgende stap te maken richting het bereiken van jouw doelen. Een sessie duurt 1.5 uur. 

GRATIS intake

Voorafgaand aan een coachtraject bied ik aan al mijn klanten een vrijblijvende gratis intake aan. Dit geeft ons de gelegenheid te onderzoeken of en hoe coaching kan bijdragen aan jouw ontwikkeltraject. Jij kunt al je vragen stellen en ik zal toelichten hoe het coachingstraject eruit zou komen te zien.

placeholder groen aquarel.jpg

Zin om aan de slag te gaan?

REFERENTIES

Inspire to Grow Coaching.jpg

Rosanne heeft me praktische en doelgericht geholpen met een probleem waar ik telkens tegenaan bleef lopen in mijn werksituatie. We hebben de probleemsituaties en mijn gedrag daarin geanalyseerd en Rosanne heeft me bruikbare tips en tools gegeven hoe hiermee om te gaan, zodat ik niet automatisch in mijn ‘ineffectieve’ gedrag verval. Rosanne is open en constructief en voelt goed aan welke aanpak wel en niet past. Het voelt als samenwerken en het geeft je net dat beetje zelfvertrouwen om aan de slag gaan!

- Ernestine

Ik wilde al een tijdje werktechnisch een nieuwe kant op gaan, maar wilde dit besluit graag voor mezelf onderbouwen. Met Rosanne heb ik een aantal coachvragen opgesteld. Binnen een aantal sessies had ik een compleet beeld gekregen van mijn talenten, interessen en valkuilen. Dit inzicht helpt mij nu enorm bij het aangaan van sollicitatiegesprekken. Rosanne heeft een zeer plezierige en natuurlijke manier van coaching. Ik voelde me direct op mijn gemak en in mijn waarde gelaten. Door de gesprekken en oefeningen heb ik nu voldoende tools en vertrouwen mijn nieuwe avontuur aan te gaan...

- Cathelijn

LEES MEER

Accreditaties

Omdat kwaliteit bij mij voorop staat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council Netherlands (EMCC) en werk ik volgens hun Ethische Gedragscode. 

Tarieven

Tarief in overleg.

placeholder roze aquarel.jpg

‘If you are your authentic self, you have no competition.'

Scott Stratten