Over Inspire to Grow
Over Inspire to Grow

OVER INSPIRE TO GROW

Aangenaam! Ik ben Rosanne van Duyvenvoorde, coach, trainer en ondernemer. Ik ben de eigenaar van Inspire to Grow  en heb dit bedrijf opgericht om mensen te helpen groeien. Vanuit een rotsvast geloof in de enorme potentie die ieder mens in zich heeft en de overtuiging dat je deze potentie met de juiste ondersteuning ten volle kunt benutten bied ik coaching-, training- en teamontwikkeling trajecten aan. Mijn klanten zijn zowel particulieren als bedrijven.

Mijn trajecten worden gekarakteriseerd door de volgende kenmerken:

Informeel

In een informele sfeer waarin je je ontspannen voelt leer je het best. Om deze sfeer te creëren besteed ik aandacht aan de locaties waar ik werk: ik kies inspirerende locaties, net iets anders dan anders, met ruimte om naar buiten te gaan om op te laden. Ik zeg  ‘je’ en ‘jij’ en nodig mijn klanten uit om dat te dragen waarin ze zich het prettigst voelen.

Humor

In al mijn trajecten is ruimte voor humor. Allereerst omdat ik geloof dat wanneer je iets leuk vindt het meer indruk maakt. Daarnaast geeft de lichtheid die humor met zich meebrengt ruimte om ook diepere en zwaardere onderwerpen bespreekbaar te maken.

Positief

Waar we ook over praten in onze trajecten, mijn focus zal altijd liggen op de mogelijkheden de iemand in zich heeft om zijn of haar doelen te bereiken in plaats van de problemen die iemand kunnen tegenhouden.

Praktisch

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten direct aan de slag kunnen met wat ze hebben opgedaan tijdens een traject. Na elke sessie loopt iedereen dan ook weg met ten minste drie concrete punten waar ze actie op kunnen ondernemen.

Van deze tijd

Om trajecten te creëren die optimaal aansluiten op de behoefte van mijn klanten maak ik veel gebruik van de technologische mogelijkheden die momenteel beschikbaar zijn. Je kunt hierbij denken aan: Hangouts, Pinterest, Calendar, Youtube, Google Docs, Skype.

Rosanne van Duyvenvoorde.png

OVER MIJ

Het is mijn passie om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en mijn bedrijf Inspire to Grow stelt mij in staat om dit op dagelijkse basis te doen.

Na een commerciële loopbaan bij (inter)nationale bedrijven als Google, Nestlé en NDC|VBK merkte ik dat dit carrièrepad bij mij begon te schuren: mijn interesse ging meer uit naar de mens dan naar de business. Dit leidde ertoe dat ik in 2015 de knoop heb doorgehakt om voor mezelf te beginnen als trainer en coach. Dit was het begin van Inspire to Grow.

Het belangrijkste instrument dat ik meeneem in het coachen en trainen ben ik zelf. Dat wat mij succesvol maakt hierin is de combinatie van mijn persoonlijkheid met mijn ervaring en opleiding. Van nature ben ik een warm persoon, met een grote interesse in de ander, het vermogen om te luisteren, om dingen te verhelderen en te inspireren. Zowel in mijn trainingen als coachsessies weet ik een prettige, informele en veilige setting te creëren, die optimaal werkt om te leren en te groeien.

Omdat ik het belangrijk vind om kwaliteit te leveren heb ik dit aangevuld met een erkende coach-opleiding en verschillende trainersopleidingen. De combinatie tussen opleiding en natuurlijke aanleg stelt me in staat bewezen methoden en technieken te gebruiken in mijn werk, maar deze soms ook los te laten en te varen op mijn intuïtie. Tot slot neem ik vanuit mijn corporate ervaring een professionele manier van werken mee en het werken richting resultaat.

MIJN PROFESSIONELE ACHTERGROND

  • Gecertificeerd coach, NOBCO

  • Gecertificeerd Mindfulness Trainer, Centrum voor Mindfulness

  • Voormalig Account Manager, Google

  • Voormalig Management Trainee, NDC|VBK

  • Voormalig Management Trainee, Nestlé

  • MSc Bedrijfskunde

Zie voor volledig overzicht mijn Linkedin-profiel