teamontwikkeling

Inspire to Grow Teamontwikkeling

De kracht van een team

Gedurende mijn loopbaan heb ik in verschillende teams gezeten. Sommigen daarvan liepen als een goed geoliede motor: hard werken leidde tot resultaten en dit alles in een prettig samenwerkingsverband waarin ook nog veel werd gelachen. De leukste momenten van mijn loopbaan heb ik beleefd in zo’n omgeving. Op die momenten kon ik echt ervaren dat een goed geolied team meer oplevert dan de som der delen. Daarnaast heb ik ook in teams gezeten die helemaal niet liepen. Ondanks het harde werken bleven resultaten achterwege in een stroeve, onprettige omgeving, waarin ieder vanuit zijn eigen eiland opereerde.

Ik geloof dat elk team meer is dan de som der delen én de potentie heeft om die goed geoliede motor te worden met het juiste steuntje in de rug. Dat steuntje bied ik vanuit Inspire to Grow aan in de vorm van ontwikkelingstrajecten.

placeholder roze aquarel.jpg

‘It’s better to have a great team than a team of greats.’ 

Simon Sinek

Inspire to Grow Teamontwikkeling

Werkwijze

Voor teamontwikkelingstrajecten gebruik ik geen one-size-fits-all approach, maar pas ik de benadering aan naar wat past en nodig is bij het team. Samen onderzoeken we waar het team staat en waar het naartoe wil. Vervolgens onderzoeken we wat er richting het behalen van dit doel al goed gaat en wat nog blokkeert. Op basis hiervan bepalen we welke acties nodig zijn om het doel te bereiken en hoe ieder teamlid hier vanuit zijn eigen unieke kenmerken en kwaliteiten aan bij kan dragen.

Is dit wat jouw team nodig heeft? Neem dan contact op om een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan te vragen. In dit gesprek hoor ik graag tegen welke uitdaging jouw team aanloopt en kan ik toelichten hoe we jouw team middels een ontwikkeltraject weer in zijn kracht kunnen zetten.

placeholder groen aquarel.jpg

Zin om aan de slag te gaan?